Sex månader. | Six Months.

mabontomic.jpg

Hej, idag är det sex månader sedan som jag startade min blogg!! Se första inlägget här, och jag är lite äldre... Och jag vill säga tack till ER, mina läsare! Tack för att ni läser min blogg och följer mig! Hoppas att ni vill fortsätta att läsa och följa mig fortsättningsvis också. 

Hello, today I have a six months anniversary with my blog!! See my first posting here, and I'm a little bit older... And I want to thank YOU, my readers!! Thank you for reading and following me! I hope you will continue to do so. 

mabontomic.jpg

Jag hade inte trott att det skulle vara så kul att fota och skriva! Har än så länge inte haft någon idétorka, men det kommer säkert. Är det något ni tycker ni saknar / vill läsa om eller vill ni att jag skall ha kortare inlägg med mindre fotoen eller fördjupa mig mer i det jag skriver om. Skriv gärna i kommentarsfältet! Annars fortsätter jag på inslagen väg...

I never thought it was going to be so fun to take photos and write! Have not have any problems with coming up with ideas, but I'm sure it will come. Is there anything that you miss / wants to read about or maybe less loaded content with less photos or more in-depth content. Please let me know and write in the comments below! If I don't hear anything I will continue as I have started...

mabontomic.jpg

Och mitt favoritträd, som jag kallar mitt Godine-träd, har fått vinterskrud! Vi hörs imorgon igen. Catharina

And my favorite tree, that I call my Godine tree, covered all in snow! See you tomorrow! Ciao Catharina