Beach 2018.

d3b7c0e6d0a35c8a1108171922f04677.jpg

Hej, ja nu kanske ni tycker jag är lite helgalen!!??!! Snart 56 år, visst men det bjuder jag på. Och detta är min målbild för sommaren 2018. Har märkt att det underlättar för mig att ha just en bild att fokusera på när latmasken visar sig eller när chokladsuget blir för påträngande. 

Läste också en intressant artikel om varför man inte gör det som är bra för en såsom att leva hälsosamt, nyttigt och med massa motion. Jo, för att det är inte det enkla valen och det kortsiktiga tar överhand över det långsiktiga. Och om man tänker på sitt "FRAMTIDA JAG" så blir konsekvenserna av de kortsiktiga valen mer påtagliga, om de nu är de som är lite sämre, Och man funderar en gång till på om man verkligen skall hoppa den där promenaden, träningspasset och/eller äta de där chipsen, godiset eller chockladen eller ta en portion till. Hänger du mer på resonemanget? 

Hello, well with the risk of you thinking that I'm crazy!!??! Soon 56 years old, but I will risk that. And yes, this is my mental picture for Summer 2018. Have realized that it is easier for me to focus on a mental picture in order to make things happen or to resist "bad" things. 

Also read an interesting article about the reason why we (well most of us) is not choosing what is best of us when it comes to eating, sleeping and exercise. And the reason is that these are not always easy and the short term satisfaction is gratified before the long term one, therefore we choose the short term ones. But if we start to think about our "FUTURE SELF" then the short term choices becomes more clear and we start to see the consequences, if they are less good. And you start to think another time about not skipping the planned power walk, exercise and/or eat the crisp, sweets or take another serving. Do you follow me?

mabontomic.jpg

Mina mål för Beach 2018: | My goals for Beach 2018: 

1) Bli mer hälsosam - behöver fundera lite på detta. Just nu innebär det för mig minimalt med bröd, pasta och potatis. En portion och en mindre portion för dagens alla måltider. Mer grönt. Mer syrad mat såsom surkål, kefir och syrade grönsaker. | Live more healthy - however need to think about this a bit more. Right now it means a minimum of bread, pasta and potatoes. One servering and a smaller one for all meals during the day. More vegetables. More pickled food such as sauerkraut, kefir and pickled vegetables.  

2) Fortsätta träna regelbundet men mer fokuserat. Ta varje träningspass seriöst och jobba med att bli starkare mao lyfta mer vikter. | Continue to exercise on a regular basis and be more focused. Take each class serious and work for a stronger body, i.e lift more weights. 

3) Dricka mindre alkohol och mer vatten. | Drink less alcohol and more water. 

4) Gå ner 5 kg till sommaren och göra det hållbart. | Loose 5 kg until the summer and make it last

Så där har ni mina mål. Känner att jag är på gång med att kunna kombinera dessa fyra mål för att skapa en bra grund för mitt FRAMTIDA JAG! Så nu kör jag!!!

Vad tycker du? Har du liknande mål? Dela gärna med dig isåfall. Eller är jag bara knäpp, galen eller tokig? Ciao Catharina

So these are my goals. Convinced that I will make it with a combination of these four goals to create a good platform for my FUTURE SELF! So here I go!! 

What do you think? Which goals to do you, if any? Share if you want. Crazy, worth the stretch or just silly? Ciao Catharina

First pic from Pinterest.