Nyårlöfte 2018 - hur går det? | New Year Resolution 2018 - how is it going?

FullSizeRender.jpg

Hej, jorå tackar som frågar!! Det går bra med mina nyårslöften och såg i en tysk tidning dessa 10 löften för 2018 och jag har visst prickat in 3 av dem, i år, tja egentligen 4. För er som har lite krångligt med tyskan så är det nr 1 - 10.000 steg om dagen (=motion & hälsa), nr 5 - lära mig nytt språk eller förbättra mig en hel massa på just tyskan och nr 9 - digital detox och lite av nr 2 - lär mig så mycket av alla podcasts jag lyssnar till och jag har ju lärandet som löfte/mål också. 

Det går lite upp och ner och både mitt hälsosamma liv samt tyskalärandet blev lite avbrutet av min resa hem till Stockholm, men från i torsdags, mao 1 mars är jag åter på banan med båda. Den digitala detoxen går bra och lägger bort telefonen, med plinget på, och försöker att inte slösurfa. Känner mig mer närvarande, absolut! 

Kolla här på lite poddar som jag lyssnar till. Dock har jag lagt till och dragit ifrån, så ny lista kommer lite senare i månaden. 

Hello, thanks for asking!! Well, it goes rather well and saw in a German magazine the other day that out of their 10 resolutions for 2018 I have 3, or rather 4 of them. For you who don't understand German it is no 1 - 10.000 steps per day (= health and exercise), no 5 - learn a new language or rather for me improve my German with 100% and no 9 - digital detox and also no 2 - listen to podcasts.

And it has gone a bit up and down with my healthy lifestyle and with my German lessons. When in Stockholm it didn't go very well, but with a new month starting I'm back on track!! The digital detox is going well and I do spend less time with my phone/iPad/computer. And I do feel more present in things I do. And for the podcasts, I learn a lot from them and learning new things is part of my new passion. 

Check out this list for some podcasts that I listen to. Unfortunately most of them are in Swedish. I noticed now that I have started to listen to new ones and skipped some old one so a new list will come later in the month. 

mabontomic.jpg

Jag fortsätter att jobba med mina nyårslöften och har just för min hälsa satt upp en målbild och ett par mål och dessa hjälper mig fint i vardagslivet märker jag. Du får läsa om dem imorgon. 

Hur går det för dig med dina nyårslöften? På återhörande! Ciao Catharina

And I will continue to work with my New Years Resolutions and have for my health set up a mental picture and a couple of goals and these do help me in my day to day life, and change my conception of things that I do. I will share them with you tomorrow. 

How is it going with your New Years Resolutions? See you later! Ciao Catharina