Tips på serier till påskhelgen. | What to watch during the Easter holiday.

Hej, har nu påskpyntat i huset och väntar på att maken skall komma hem igen. Det har varit skönt att vara ensam hemma i några dagar men nu tror jag nog att det räcker. Påskhelgen närmar sig och har ni som oss kompisar/familj på besök så blir det inte så mycket tid för att kolla på serier. För att fixa i trädgården funkar väl inte någonstans pga den kalla avslutningen på mars. Men har ni en lång skön helg utan större saker planerade så vad är då inte mysigare än att sträckkolla på en bra serie. Här är mina aktuella tips!

Kan absolut rekommendera säsong 2 av Stranger Things. Här skriver jag kort om säsong 1. Lika bra som den första och håller hela vägen. Spännande, skrämmande och fascinerande. Skrämmande makter försöker använda en pojke som medel för att ta över en liten stad men med en envis och bra mamma, en bra polischef och fantastiska kompisar kämpar det tillsammans mot monstret. 

Hello, I'm have now decorated the house for Easter and are now waiting for husband to arrive home. It has been nice to be alone for a couple of days but now I'm longing for company. Easter weekend is soon here with some extra days off and maybe you will have time to watch some series? We have friends visiting so we are busy. But here are my latest tips!

And I can recommend season 2 of Stranger Things. Here is my review for Season 1. Season 2 is equally good and they continues to keep you under pressure and it is scary and fascinating at the same time. Terrifying forces are trying to take over the small town with a boy as the means but a good mother, a good police chief and good friends are fighting against the forces together.

Och nästa serie är en tysk serie. Lite unikt med en serie på tyska; Dark. Lite i samma andan som Stranger Things men vandrar mellan dåtid, nutid och framtid. Ett kärnkrafverk står i centrum, också på 70-talet (precis som Stranger Things). Men det gäller att hänga med då berättelsen vandrar mellan olika tider och den håller en fången från början till slut. Kolla! Kolla!

And the next series is a German one. Yes, a bit unique but really really good; Dark. A bit the same as Stranger Things but still different. Dark is about yesterday, today and tomorrow. A nuclear plant is playing a important role, also in the 70' (as Stranger Things). But you need to pay attention this the story moves between ages but it keeps you capture from the beginning to the end. You need to watch!! 

Jessica Jones är nysläppt på Netflix och har bara tittat på första avsnittet men kommer absolut att titta på denna serien. Handlar om en superkvinna, men hon verkar relativt normal och ser fram emot att kolla på denna. Men det får bli efter påsk. 

Jessica Jones is a new release on Netflix and have only watched the first episode but will defiantly watch this. It is about a super woman, but she seems rather normal, but it might change... It will be for after-Easter. 

Och japp, sent på, men har börjat att kolla på Suits. Är inne på säsong 3 och kan inte sluta titta. Fascinerande och trollbindande där alla lurar alla, nästan i alla fall, på en high power advokatbyrå i New York. Kvällsarbete, övertid och maktstrider och inget privatliv, hmmm tur att man inte gick på Harvard. Och naturligtvis kul att se blivande kungligheten Meghan Markle och alla hennes pennkjolar med stora bälten i midjan, och naturligvis superhöga klackar. Kanske något att kopiera? Men äsch, nej passar inte in här i Flachau, hehe Men snyggt är det! 

Hoppas att ni tycker om någon av dessa? Har ni några tips? Ha en riktigt bra kväll. Nu skall jag göra middag för maken och hans syster med familj. På återseende! Ciao Catharina

And a bit late, but yes Suits, in on my list. Already on Season 3 and can't stop watching. Everybody is cheating on everybody, almost anyway, at a high power law firm in New York. Late work, overtime and fights as well no private life. Lucky me that I didn't do my law degree at Harvard.  And of course, it is interesting to watch the royalty-to-be Meghan Markle and all her pencil skirts with large belts, and of course high heels. Something to copy, ahh no would not really fit my life style here in Flachau, hehe But it looks great! 

Hope that you like any of these, or have you already watch them? Do you have any tips? Have a really nice evening! Now I will make dinner for husband and her sister and family. See you later! Ciao Catharina