Tema i april - resor. | Theme for April - Travel.

Porec, Croatia July 2017

Porec, Croatia July 2017

Hej, nu har våren kom hit till Flachau. Idag har vi närmare 18 grader och strålande sol. Och det ser ut att bli finfint väder till helgen, som blir vår sista för skidåkning här hos oss då de stänger skidpisten på söndag. Men vi kommer att fortsätta åka lite till, men då blir det ingen ski-in&ski-out men det är helt ok! 

Hello, now spring is here! Today we have had almost 18 degrees and sun. And it looks like it is going to be perfect weather for the weekend, so a lot of skiing before they close the slopes here in Flachau on Sunday. We will continue to ski for another couple of weeks, but no ski-in&ski-out but still ok! 

Porec, Croatia November 2017

Porec, Croatia November 2017

Nu har vi lite ledigt då de sista gästerna i våra stugor åker hem på lördag sedan blir det tomt fram tills mitten på maj. Sedan sätter sommarsäsongen igång och varar fram till och med september. Tid för att fixa och reparera, samt fixa i trädgården. Men också tid för oss att ta några dagars ledigt och nästa fredag styr kosan mot Porec, Kroatien. Och vi kommer att utforska Istrien en del och jag kom då på att jag kunde ha april som en temamånad med resor som fokus. Dags att planera sommarens semester samt även kika runt lite på resor till jul och nyår, och varför inte då Sydafrika? Som jag kom på att jag inte skrivit färdigt om och allt vi gjorde och såg när vi var där i september förra året.

Now we will have some time off since after our lasts guests are leaving on Saturday and then it will empty until mid May. Then the season starts for us again, all summer long. And now it is time to fix and repair things, and do work in the garden. But also time for us to take some days off so next Friday we will leave for Porec, Croatia. And we will explore Istrien a bit and I then realized that I can have April as theme month for travel. Time to plan the summer holiday as well as looking into travel for Christmas and New Years, and why not South Africa? Which I also haven't finished writing about and all things we did in September last year.

Cape of Good Hope,  South Africa, September 2017

Cape of Good Hope,  South Africa, September 2017

Även på hemmaplan finns massa att upptäcka så tänkte skriva lite tips om Salzburgerland och Stockholm. I Stockholm t.ex om mina favoritmuseum. 

And also at home there are many things to explore so you will find tips about Salzburgerland as well as about Stockholm. In Stockholm f.ex you will see my which museums that are my favorites, among other things. 

Carl Eldhs Atelje, Stockholm, September 2016

Carl Eldhs Atelje, Stockholm, September 2016

Sedan blir det även Slovenien för oss med eat&sleep samt en långhelg i Hamburg i slutet på månaden så häng med och få en massa massa restips och härlig reseinspiration!! 

Har ni restips som ni vill dela med er av? Skriv gärna så kan jag ta med dem också!! Nu kör vi! Ciao Catharina

And then I will also write about Slovenia where we will do an eat&sleep and a long weekend at the end of the month in Hamburg. So a lot of tips and things to read about during the whole of April, as well as inspiration!!! Fun right? 

Do you have any tips that you want me to share? Write to me and I will share them!!!  So let's go! Ciao Catharina