Just nu. | Right now.

public.jpeg

Hej, oj vilken kul vecka vi hade med mina tjejer och deras kompisar förra veckan. Mer om det lite längre fram. Är nu hemma i Stockholm igen, men bara för en natt. Flög på eftermiddagen från Salburg, via Köln.

Hello, oh dear what a fun week we had last week, me and my girls and their friends. Husband as well, of course. However, more about the week later. Now I´m back in Stockholm, o ly for tonight. Flew this afternoon from Salzburg, via Cologne.

public.jpeg

Tidigare idag tog jag hand om våra pelagonier. De är så fina i år. Förra året fick vi inte till dem. Dels pga dålig kvalitet och för att vi inte tog hand om dem på rätt sätt. Men i år så….

This morning I took care of our flowers. They look lovely this year, despite the heath wave. Happy!

public.jpeg

Hann även med ett rehab-pass på morgonen. Det var full fart förra veckan så skippade att pressa in det i schemat, hehe.

Also went to the gym this morning with husband for a rehab session. Took it easy but still, it felt really good. Skipped them last week due to the hectic schedule, hehe

public.jpeg

Sitter nu med Radionovellen i öronen; Sigrid Undsets romantriologi om Kristin Lavransdotter. Skall tydligen vara den vackraste kärleksromaner någonsin. Utspelar sig på 1300-talet i Norge. Så den måste man ju lyssna på.

Just started to listening to the Swedish broadcast and a novel triologi by Sigrid Undset. Very interesting about the 14th century in Norway. And it’s supposed to be the most beautiful love story ever written.

public.jpeg

Idag är det mycket väntan. Har fortfarande en bit att ta mig, med kollektiva färdmedel, och räknar inte med att vara hemma förrän närmare tio ikväll men helt ok. Imorgon blir det upp tidigt, tidigt för att åka till Uddevalla för min systers begravning. Vi hörs lite senare i veckan. Ciao Catharina

Today is a lot of waiting but that´s ok. Still have a bit to go and travelling enviroment friendly, well despite the flight. Tomorrow I will go up really early and drive to Uddevalla for my sisters funeral. See you later in the week. Ciao Catharina