Att både ha kakan och äta den...| To have the cake and eat it...

IMG_4800.JPG

Hej, ojdå nu blev det visst ett litet uppehåll. Men njuter av tillvaron IRL!! Och att umgås och mysa och prata och skratta med familj, vänner och döttrar. Hann ju med en weekend resa till Edinburgh också. Snart två veckor, men nu börjar jag längta till make, hus och de gröna ängarna, massor. 

Hello, o dear now I had a short break here on the blog. But I’m enjoying the life IRL with friends, family and daughters. As well as a weekend trip to Edinburgh. Soon two weeks, but starting to miss husband, house and the green meadows, a lot!  

FullSizeRender.jpg

Att ha båda dessa världar gör att det känns som att jag både kan äta kakan och ha den kvar. Helt fantastiskt! 

And to have the opportunity to have both these worlds in my life really makes me feel that I can eat the cake and still have it! Awesome!!  

IMG_4703.JPG

Och Stockholm levererar just nu. Njuter av stan med fantastiskt väder. Så vi kan verkligen njuta av sköna varma dagar och långa ljusa kvällar där solen nästan aldrig går ner. Lite ovan med att fåglarna börjar sjunga vid tre på morgonen här. I Österrike har de sovmorgon till fem 😜 men mysigt! 

Ha en mysig söndag! Ciao Catharina 

And Stockholm delivers. To enjoy the city in this warm weather, fantastic! So we take every opportunity to enjoy the warm days and the long warm bright evenings where the sun almost never goes down. And a bit confused when the birds starts to sing at three in the mornings. In Flachau they sleep a bit longer, so not until five😀 but nice! 

Have a really nice warm Sunday! Ciao Catharina