Det blev en vecka till. | One more week.

IMG_4419.JPG

Hej, ja det blev en veckas semester till. Våra vänner i Porec bjöd in oss några dagar och vi kunde inte tacka nej. Så nu njuter vi av sol, salta bad och umgänge med vänner. Mysigt!!!   

Hello, yes I took another week of holiday. Our friends invited us for a couple of days stay in Porec, so of course we had to go. Really really nice!! 

FullSizeRender.jpg

Jag har aldrig varit här nere i högsäsong, mitten av juli till mitten av augusti. Vi har undvikit det pga så mycket folk överallt = fullt överallt. Så det blir nog inte så mycket aktiviteter. De tar vi nästa gång. Bilden ovan är från när vi var här förra gången i april, när vi Var en kortis i Rovinj. Nu skall vi gå och dricka världens godaste kaffe på vår favoritbar. På återhörande! Ciao Catharina 

I have never been here during high season. We have avoided this period (mid July to mid August). The reason, too busy and too crowded. But with friends it is different. And probably we will not do any sightseeing. That is enough. The pic above is from our last time here in April, when we went to Rovinj. Now off to drink the best coffee in the world at our favoroit cafe. Ciao Catharina