Nyårslöfte. | New Years Resolution.

upload.jpg

Hej, vår nyårsafton var lugn o vi firade in året med att titta på allt fyrverkeri från vårt sovrumsfönster. Vi har en fin utsikt över byn o backen härifrån. Vi har tagit en långpromenad på fm, maken mår bätte o bättre, skönt! 

Jag är en sådan som gillar nyårslöften, och har minst ett varje år. Ovan ser ni en kul lista, stämmer bra md verkligheten eller hur?! Den är på tyska, och det är ett av mina löften / mål iår, att lära mig bättre tyska. 

Återkommer med min lista imorgon! Vi ses, Catharina

Hello, our New Years eve was quiet and we looked at all the fireworks from our bedroom. We have a nice view from there over the village and the slopes. Today we have been out for a long walk, husband is slowly getting better, good!!  

I really like New Years resolutions, and have at least one every year!! The above list is fun! The goals get's more realisitic every year. One of mine is to learn better German!! Tomorrow you will see the rest! See you then! Ciao Catharina

photo: unknown