Nyårlöften 2017 | New Years Resolutions 2017

Postcard bought in Burlington, VT

Postcard bought in Burlington, VT

Godkväll i stugan! Nu kommer mina nyårslöften och än så länge går det... Jag tycker om nyårlöften då de för mig är mer löst hållna än mål, löften och förhoppningar. Mina har varierat över åren och varit mer eller mindre seriösa. 

Good evening! Here are now my New Years Resolutions, and yes they are still on.... I like New Years Resolutions because it is my promise to myself and if I make it that is good and it I don't well, not a problem. There are enough with musts in our lives. Mine has been somewhat different over the years and more or less realtistic. 

IMG_9876.JPG

För 2017 har jag följande; 1) inte äta sötsaker förrän påsk, gärna längre och 2) ha en vit månad.

Har faktiskt i år kopplat ihop dessa med mina mål för 2017 så just i år känns de mer seriösa. Har också två vad / tävlingar som också är sammankopplade med dessa, ett är med min dotter Gabriella och en med en av mina kompisar Jeanette. 

For 2017 I have the following resolutions: 1) no sugar until Easter, and hopefully longer than that and 2) a month without alcohol.

Have also this year connected them with my goals for 2017, so this year they are actually more serious than before. I also have two bets going on, also connected to my resolutions, one with my daughter Gaby and one with one of my friends Jeanette.  

IMG_9875.JPG

Så nu är det bara "just do it" eller snarare inte, eller hur? Här väntas kallt väder med snö, vilket ser ut att vara samma för Stockholm också. Heja vinternt!!! Vi ses senare i veckan! Catharina

So now it is "just do it" or rather the opposite, right? Waiting for some snow and rather cold weather. Me like!! See you later this week! Ciao Catharina