Handplockat #3. | Handpicked #3.

20b629b04c8c81b83fd5e9501a5993c8.jpg
DSC_4468_645.JPG
ab813d718480e652336d5c8d5e00b79c.jpg
412f063a03034aeb4f0bbba50bc42e49.jpg
9fe1ee2cef905ac32bdbc776b8266a35.jpg
13c3324ba47f8f3d2cc7f43ec2629ea0.jpg
140599978acf90a61c7a9aed0b568eff.jpg
DSC_2251_454.JPG
mabontomic.jpg

Hej, här snöar det för fullt och det är relativt kallt men det verkar vara en kallfront över hela Europa, brrrr. Min tredje handplockade lista tänkte jag skulle bestå av inspiration såsom att vara, spara, skapa, lära & träna. Och mer i bild än med ord. 

Vara & spara - kan gälla både personer och saker. Att välja med omsorg och vårda istället för att köpa och slänga. Jag skall fortsätta att njuta av min lilla familj och mina vänner även fast vi nu bor längre bort från varandra. Men när man kommer upp i åldern gäller faktiskt devisen; kvalitet framför kvantiet. Och att bara vara... Hemma eller ute i naturen... 

Skapa - att ge sig tid för att skapa tror jag är viktigt. För mig blir det min keramik och fotografering och följ mig på bloggen så får ni förhoppningsvis se hur jag utvecklas under 2017. 

Lära - varför inte börja lära sig ett nytt språk? Jag tänkte ta min tyska / österrikiska till nästa nivå. Perfekt att lära sig ett språk när man bor i landet. Och då behöver man lite fina anteckningsböcker eller hur? 

Träna - det är aldrig för sent att börja träna men jag vet att det är svårt att få in i en hektiskt vardag. Har tränat i massa år (se här), regelbundet mest hela tiden men inte alls i omgångar. Nu är det dags att ta nya tag för mig och att jag fyller 55 år i år har naturligtvis betydelse, kroppen säger ifrån och man (=jag) kan inte göra saker som jag kunde göra tidigare men det går alltid att hitta nya träningsformer. Och kvinnan ovan inspirerar, eller hur? Kolla på hennes armar. Och visst ligger latmasken och lurar och då måste man hitta lite boost i några ordspråk, eller två... 

Naturligtvis spelar det roll för mig att jag har växlat liv och tänkter lite annorlunda på vad jag nu vill ha ut av livet. Hur tänker ni? Skriv gärna en kommentar eller två i kommentarfältet. Vi hörs snart igen! Catharina

Good Morning! Snow and cold weather is coming, but it seems there is cold front coming over the whole of Europe. Just heading out of the door to the fitness studio, good! In my third Handpicked I want to inspire you to be, conserve, create, learn & exercise. And with pictures rather than with words. 

Be & conserve - can actually be both people and things. Too choose with care and to maintain is important. I will continue to enjoy time with both my small family and my friends. Now we are further apart but I think later in life it's more about quality than quantity. And also remember just to be... Home or out in the nature...

Create - to give time to be creative is important. For me it will be pottery and photography. Follow me here on the blog and hopefully you will notice my development during 2017.

Learn - why not learn a new language? I will take my German / Austrian to another level. Perfect to learn a new language when you are living in the country. And then to take notes in beautiful but yet simple notebooks. 

Exercise - never too late to start even though I know how difficult it is to fit it into a hectic life. Have exercised for many years (see here), some periods very much and some periods not at all. Now it is time to start on a regular basis and given the fact the I turn 55 this year means that the body tells you what you can't do, but there will always be new things to try. And the woman above to inspire, right? Look at her arms. And yes, I do prioritize by lazy side now and then and then it's good with an affirmation or two...

Of course, my changed life makes me think different on what I want from life! What are you thinking? Write a comment or two, if you want to share! See you soon! Ciao Catharina

All pics except for 2, 8 & 10 are from Pinterest.