År. Years. Godine.

Jägersee, Wagrain, Austria 2016

Jägersee, Wagrain, Austria 2016

Hej och välkomna till min blogg! Roligt att du har hittat hit. Det är lite spännande och nervöst att starta bloggen.

Jag är snart 54 år och tänker en del på åren som har varit och åren som kommer. Därav namnet Godine;  som betyder år på kroatiska. Mer om detta längre fram... 

Lever en tillvaro med mycket språk runtomkring mig; svenska (då jag är svensk), tyska / österikiska (för det pratar jag med min man), engelska (med all mina utländska vänner och även i jobbet) samt kroatiska (som min man pratar m familj och vänner). 

Jag kommer att skriva om mitt liv som just nu är under förändring samt om mitt liv här i en liten (och då menar jag liten) alpby i Österrike men även min tillvaro i Stockholm samt andra platser som jag kommer att resa till. 

Än en gång välkomna och på återseende!! / Catharina