Helgens album. | Music for the weekend.

Hej, denna veckan blev visst inte riktigt som planerat. Vi bestämde oss för att åka till Kroatien för att hälsa på vänner. Och med sol o värme var det inte så mycket att fundera på. Men internet är dåligt, men samlar på mig fina bilder o minnen, och delar med mig av dessa när vi är hemma igen.  

Men under tiden, lyssna på detta fantastiska album  Leave me Breatless med Ane Brun. Så vackert! Lyssna o njut o gå ner i varv. Vi ses! Ciao Catharina 

Hello, this week will be a strange week. We decided to visit friends in Croatia. And with almost 20 degrees and sun, we couldn't resist it. But internet with my computer is not working so decided to take a break over the weekend. But I'm bringing my camera along, so will share the weekend w you when we are back home. 

But meanwhile I want you to listen to the above album;  Leave me Breatless with Ane Brun. So beautiful! Listen and take care of yourself this weekend! Ciao Catharina