När jag hälsade på Piff. | When I visited Chip.

mabontomic.jpg

Hej, det går lite trögt men det går åt rätt håll, sakta men lite vingligt. Nåväl, i torsdags åkte vi till Porec i Kroatien, välbehövligt med luftombyte. Här var det behagliga 15 grader och värmade sol. Det är första gången jag är här på denna tiden av året. Vi bodde hos våra vänner, i poolhuset, precis som förra året i oktober. Perfekt läge med 10 minuters promenad till centrum och havet. 

Hello, I'm still not back in phase, but it goes in the right direction, but two steps back and one forward. On Thursday last week, we took a weekend trip to Porec, Croatia, just what I needed. Here it was 15 degrees with a warming sun. First time I'm here at this time of the year, nice. We stayed in our friends pool house, like last year in October. Really nice house and perfectly situated, only 10 minutes maximum to both the city and the sea. 

mabontomic.jpg

Vi hälsade på våra vänner; Jelena och Sandi. Jelena är ju min Piff, kolla här. Och vi var med dem hela helgen och hittade på olika saker, helmysigt! Mer om några olika aktiviteter i kommande inlägg. Ovan ser ni en helt ny helt prosciutto som vi provsmakade. Åhhh vad gott! 

We visited our friends; Jelena and Sandi. Jelena is my Chip, check it out here. And we spent the whole weekend together, doing different things. So nice!! More about our activities in the next couple of postings. And above you see the prosciutto that we tasted. Really really good!! 

mabontomic.jpg

Se vilka fina omgivningar och vilka vackra färger!! 

And see how beautiful it was with all the autumn colors!! 

mabontomic.jpg

Grannarna. 

The neighbors. 

mabontomic.jpg

Utsikten från balkongen i sovrummet. Längs bort ser ni medelhavet.. 

And the view from the bedroom balcony. You can see the Mediterranean Sea... 

mabontomic.jpg

Och vinodlingar, överallt vinodlingar. Vi ses imorgon! Ciao Catharina

And all over the place vineyards, everywhere vineyards. See you tomorrow! Ciao Catharina