Promenad vid medelhavet i november. | Walking by the Mediterranean in November.

mabontomic.jpg

Hej, när vi var i Porec förra helgen gjorde maken och jag det som vi alltid gör när vi är här: tar en powerwalk längs havet varje morgon! Vi packade på oss jackor, västar och vantar mm men fick plocka av det mest efter en stund då det var så fint väder, och varmt! Perfekt start på dagarna, och bara en kort promenad från huset vi bodde i låg ett spegelblankt medelhav... 

Hello, last weekend in Porec my husband and I did what we always do when we are here; taking power walks in the mornings along the sea. We did put on a lot of things but needed to take it off since it was surprisingly warm.  Perfect start to the days, and only a short walk from the house we are staying in was the beautiful Mediterranean Sea... 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Porec! 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Nästan så att vi blev sugna på att bada, hehe

Almost wanted to go for a swim, hehe

mabontomic.jpg

Eller hur? 

Right? 

mabontomic.jpg

En av morgonarna tog vi promenaden åt andra hållet och gick omkring inne i stan också, på folktomma gator. Lite regntunga moln som ni ser. 

One of the mornings we took the walk the other way, i.e. towards the town and walked around on empty streets. A rainy day. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Och ALLA powerwalks avslutas med en cappuccino för mig och en Latte Macchiato för Bojan på vårt favoritcafe. Vi satt ute i solskenet och njöt med fin utsikt över strandpromenaden och hamnen, som alltid. Men vi hade inte räknat med det denna gången. Ibland blir det två cappuccino för mig. Det är så goda så jag skulle kunna dricka fem, hehe. Och det kostar ca 15 kronor styck, va liksom?!?!. Därefter var vi redo för dagen. Och vet ni, servitören från i somras, inte bara kom ihåg oss utan också vad vi dricker (varför ändra på ett vinnande koncept). Imponerad! Vi ses! Ciao Catharina

And ALL power walks are finished at our favorite cafe with a cappuccino for me and a Latte Macchiato for Bojan. We sat outside in the sun and enjoyed the nice view of the harbor, as always. But this time we didn't expect to sit outdoor, but nice!! Sometimes I drink two cappuccino. They are soooo goood so I could drink five... And they cost 1,5 euro, only, what?!!! After this routine we are ready for the day. And do you know? The waiter from the summer didn't only remember us, but also what we order (i.e. the same each time, why change a winning concept). And with so many people, that is impressing!! See you tomorrow! Ciao Catharina