Week-end resa.

mabontomic.jpg

Hej, skulle nu suttit på tåget till Wien för att få en skön långhelg med en av mina bästa kompisar Mia. Vi hade planerat för mysiga middagar på både Fabios och Lingenhel, en tur till Belvedere och denna gången hade jag tänkt att se insidan, Spanska ridskolan, Freudmuseumet samt en kväll på operan. Och däremellan långa hotellfrukostar, promenader och allmän sightseeing och massa massa prat! 

Men livet ville annorlunda så jag var tvungen att avboka resan i måndags. Mer om det imorgon. Ledsen för både ock!! På återhörande, Catharina

Hello, the plan was that I now was sitting on a train heading to Vienna for a nice week-end with one of my best friends Mia. We had planned nice dinners at both Fabios and Lingenhel, a trip to Belvedere including an in-side tour this time, Spanish Riding School, The Freud museum and an evening at the Opera. And also long hotel breakfastes, walks and generel sightseeing and a lot a lot of talking!!

But life wanted something different so I had to cancel the trip on Monday. More about this tomorrow. Sad for both!! See you tomorrow! Ciao Catharina