Hemma igen. | Back home.

DSC_5508_1032.JPG

Godkväll! Nu är vi hemma igen. Veckan gick både fort och långsamt. Begravningen var redan på måndag eftermiddag och var fin med soligt men kallt väder. Och vilken uppslutning! Värmde i hjärtat att se att så många kom. Nikola var en stor man i Zavidovici. Vi var tillbaka ett par gånger till graven senare i veckan, och solen fortsatte att skina över Nikola. Nu har vi ett fotografi på vårt köksbord med ett tänt ljus bredvid. Känns fint! Catharina

Good evening! Now we are home. The week went both fast and slow. The funeral was already on Monday afternoon and it was a nice ceremony, with sunny but rather cold weather. And it warmed our hearts to see how many people that gathered for Nikolas funeral. He was a big man in Zavidovici. We went back a couple of times to the grave, and the sun continued to shine over Nikola. Now we have a photo of him on our dining room table with a candle lit. Feels like a good way to honour my father-in-law and Bojan's father. Catharina