Soffdagen. | The sofa day.

Hej, efter en tidig PW och lite coreträning på hallgolvet, snabbdush och lätt frukost så är jag nu på väg till Roslagsbanan för en dag i stan.  Är på språng för att titta på soffor till Gabys lägenhet. Vi tänkte maxa storleken så mycket det går och skipa sidobord men ha lite små flexibla småbord framför soffan. Skall bli kul! Tar med mig kameran så ni får hänga med ni också. Bilder kommer senare i veckan. 

Hello, after an early start with a PW, some core fitness, a quick shower and light breakfast I'm now off to Roslagsbanan to go into city. Will go to different showrooms to look for a sofa to Gaby*s apartment. We will maximize the space, skip the side tables and go with small tables in front of the sofa instead. Looking forward to run around. I will bring my camera so will see some pics later in the week. 

På eftermiddagen åker jag ut till mina gamla hoods (där jag jobbade) i Alvik, Bromma för att umgås med en av mina kompisar Nina för en tidig middag och sedan åker vi in till stan för att gå på bio. Det var längesedan vi träffades och evigheter sedan jag var på bio så det skall bli mysigt x2! 

And in the afternoon I will go out to my old hoods (where I worked) in Alvik, Bromma to meet an old friend to hang out together for the rest of the day. Early dinner at her home and then back into town for a cinema. It was a long time since we saw each other and I went to a movie, so nice x2! 

Och vad gjorde jag denna veckan för ett år sedan (hehe glömde bort detta inslag förra veckan mitt i drejningsdimman)? Bojan bilade upp från Flachau, jag jobbade på Stockholmskontoret och sedan flög vi till Helsingfors för att partaja med Heidi & Mattiesko. Vi ses imorgon! Ordningen är numera återställd! Catharina

And what did I do this week last year (hehe forgot this last week so busy with throwing the wheel...)? Bojan came to Stockholm, drove all the way from Flachau, I worked in the Stockholm office and then we flew to Helsinki on the weekend for partying with Heidi & Mattiesko. See you tomorrow! Ciao Catharina

Pics from Slettvoll, MeliMeli & Layered