Det går framåt, men långsamt. | Slowly moving in the right direction.

Värtvägen 23, Stockholm, May 2017

Värtvägen 23, Stockholm, May 2017

Godkväll, det blev ett sent inlägg. Har gått igenom vad som återstår att göra i Gabys lägenhet och försöker få kontakt med leverantörer för leveranser mm mm. Men visst blir köket fint! Bilden togs igår och sedan dess har både spishällen (som var trasig i första leveransen) och fläkten blivit dit/uppsatta. Imorgon blir det en soffletardag, och på torsdag lite olika affärer som Granit, Iris Hantverk, Duka och Norrgavel för kolla /leta efter olika detaljer. Kul jobb det här! Catharina

Good evening, today the posting got a bit late. Have been going through what needs to be done / changed in the apartment (like changing / adding electrical contacts) and trying to reach vendors for delivery etc etc And the kitchen looks really good, right? This is a photo from yesterday and today both the ceramic hob (broken in the first delivery) and the kitchen fan has been mounted. Tomorrow I will search for sofas and on Thursday going to different stores to look for misc stuff. Me like! Ciao Catharina