I går. | Yesterday.

Hunter & Sylvia Mabon, Jägersee January 2016

Hunter & Sylvia Mabon, Jägersee January 2016

Hej, ojdå igår "hann" jag inte med att blogga, och första gången det händer i mitt #blogg100 utmaning, men gör två inlägg idag istället, för visst är det ok? Hade det på min att-göra-lista igår, men dagen flög förbi med besök hos frisören, åka förbi Gabys lägenhet och kika på var vi står i renoveringsprojektet och mäta lite, handla mat med svärmor, fixa lite i mitt "nya" hem samt umgås med svärförädrarna. Så istället för att kika in här så satt jag och svärmor i soffan hela kvällen och pratade om allt och inget. Så det blev ett möte IRL och vid midnatt var det dags att sova. Vi ses senare idag. Catharina

O dear, yesterday the time was flying so no posting. First time during the #blogg100 challenge, but will have two postings today, that is ok right? Had it on my to-do-list yesterday, but the day flew by with a visit to the hair dresser, going by Gaby's apartment to check the work-in-progress, grocery shopping with my mother-in-law, fix a bit in my "new" home and spending time with my parents-in-law. So instead of seeing you I spent the whole evening talking to my mother-in-law about all and nothing. So a meeting in IRL instead and at midnight it was time to go to bed. See you later today. Ciao Catharina