Piff och Puff. | Chip ´n´ Dale

Hej, strax åker vi till Pula, en liten stad som ligger ca 6 mil söder om Porec och som är Istriens "huvudstad". Vi skall turista lite där och hälsa på vänner. Ni får se bilder imorgon.

Bojan tycker att jag och Jelena är som Piff och Puff, och snattrar hela tiden (men inget bråk). Kul att ha en kompis här nere som man kan umgås med. Det blir annars mycket manlig vänskap, som är en stark tradition här i balkan. 

Hello, soon of to Pula, the "capital" here in Istrien. It is approximately 60 km south of Porec. We will do some sightseeing and meet up some friends. You will see the pics tomorrow. 

Bojan thinks that me and Jelena is like Chip ´n´ Dale, we talk the whole time (but no fighting). Really really nice to have a friend down here that I can spend time with. Otherwise it is a male friendship kind of world down here in the Balkan. 

IMG_1362.JPG

Jelena är tandläkare med egen praktik. Ovan ser ni henne till vänster, med sin tandsköterska. Duktig som bara den, och hon är ett föredöme att alltid lära sig mer och mer och utvecklas hela tiden. Och har ni sett en sötare tandläkare? Ingen tandläkarskräck här inte. 

Jelena is a dentist with her own practice. And above you see here, to the left, with her nurse. And she is really competent and she is always developing and learning new things, impressive! And have you seen how cute she is? No fear of dentist here! 

IMG_1348.JPG

Piff och Puff med maken i mitten på promenad. 

Chip ´n´ Dale out walking with husband in the middle. 

FullSizeRender.jpg

Dock osäker på vem som är Piff och vem som är Puff. Men det spelar ju ingen roll. Mysigt har vi tillsammans! Vi ses! Catharina

Not sure who is Chip and who is Dale. But it doesn't matter. It is such a joy to spend time together. See you later! Ciao Catharina

The first photo is from Internet.