Nu har resan börjat. | The travel has started.

 


IMG_1996.JPG

Så stugorna är städade, huset iordning o blommorna vattnade. Blir alltid lite extra flitig innan jag skall ut o resa vill att allt skall se fint ut / vara iordning. Och det blir lite extra stressigt då, hehe Är det samma för er? 

So we cleaned the Chalets, fixed the house and gave water to all flowers. Always want to do all this extra before travelling so everything looks nice when I'm back home. However, gives a bit extra stress. Are you doing the same?  

IMG_1998.JPG

Äntligen framme i Munchen! Tur att man är resvan. Vi skall strax boarda o vaknar imorgon bitti Johannesburg! Vi ses då! Catharina 

Finally at the airport! Luckily used to travel so can run fast and arrange thing even quicker! Soon boarding and tomorrow we will wake up in Johannesburg! See you then! Ciao catharina