Sydafrika. | South Africa.

The Oyster Box, Durban, South Africa August 2014

The Oyster Box, Durban, South Africa August 2014

Hej, nu är vi på plats i Durban i Sydafrika. Resan tog närmare 24 timmar, från dörr till dörr, och allt har gått bra. Vi är nu på plats hos våra vänner Jaco och Andrea. Ikväll skall vi ut och äta och sedan blir det full fart med både gamla och nya vänner. Skall bli både mysigt och kul! Vi är i Durban till på söndag morgon då vi åker till Mozambique, närmare bestämt till Ponta do Oura. Men innan dess får ni fler reseuppdateringar härifrån Durban. 

Vi kommer att göra flera stopp när vi är här, kolla vår resrutt här, och vi har också kollat in 100 Best Things To Do in South Africa skriven av Jenn Miller. Är ni sugna på att resa till Sydafrika, gå gärna in och kika på alla hennes jätttebra tips. Vi kommer att göra / har gjort ca 25 av dem. 

På återhörande, Catharina

Hello, now we have reached our destination! We are in Durban, South Africa at our friends Jaco and Andrea house. It took nearly 24 hours, door to door, but we are finally here. Tonight we will go out for dinner, the four of us, and then we will see a lot of friends, both old and new, the rest of the trip. Really looking forward to it!! We will be here in Durban until Sunday morning then we will be heading to Mozambique and Ponta do Oura, for a couple of days. But before that you will get some more updates from Durban. 

We will make a couple of stops here in South Africa, have a look here on our routeI have checked out 100 Best Things To Do in South Africa written by Jenn Miller, a lot of really good tips. So if planning to come here, check-out her tips, really really good. We will do / have done around 25 of them. 

See you later! Ciao Catharina