Min Mimmi fyller 25 år idag. Hurra! | My Mimmi is 25 today. Hurra!

Mimmi, New Hampshire, November 2016

Mimmi, New Hampshire, November 2016

Grattis grattis grattis till min stora tjej!!! Firar Mimmi aka Mimsan aka Alexandra på distans idag. 25 år är ju en stor dag, men ingen i hennes familj är hemma förutom hennes lillasyster Gaby. Men Gaby kan man lita på så det blir nog finfint ändå, men måste nog fira Mimsan födelsedag tillsammans nästa år. Jag lovar!! 

Congratulation, congratulation, congratulation to my big girl!!! Celebrating Mimmi aka Mimsan aka Alexandra on distance today. Turning 25 is big, but unfortunately no one in her family are at home, except for her little sister Gaby. But you can always relay on Gaby, so I'm sure it will be a great day. Next year I promise I will be at home, celebrating it. 

Mimmi, Maine, November 2016

Mimmi, Maine, November 2016

Detta får bli en modern födelsedag! Skype-samtal med mamsen på morgonen och presenter som beställts online och som levererats, eller som blir levererad snart. Allt plockat från en digital önskelista. Dock kunde jag inte få dem inslagna, men tänkte på miljön hehe

This will be a modern birthday! A Skype call with me in the morning and presents ordered online and that has been delivered, or will be. Everything picked from a digital wish list. Couldn't get them wrapped however, but thinking about the environment, hehe

mabontomic.jpg

Vet ju inte riktigt hur livet hade varit utan dessa två? Tråkigt, tråkigt och tråkigt!! Tänk hur det man utvecklas tillsammans! I början lär man barnen allt man kan, sedan lär de oss en massa. Att inspirera & inspireras, stötta och finnas där både i vått och i torrt. Men ens barn är alltid ens barn, oavsett hur gamla de blir, och deras glädje är min glädje och deras sorg är min sorg. Och man längtar alltid efter dem!! 

Min musik, foto, konst och litterturintresse hade varit snävare och tråkigare utan Mimmi. Hon är också vår internet och dator wizard i familjen... Att få pussa, krama och ge henne massa kärlek är ju vad en mamma mest av allt vill (åtminstonde jag)... Men ibland sätter hon upp gränser... Behöver alltid tid att fundera och har svårt att bestämma sig... Men det blir alltid bra i slutändan... 

Jättegrattis på födelsedagen min allra sötaste Mimmi!! Kram mamsen

Not sure how my life would have been without these two? Boring, boring and boring!! Think about how you evolve together! In the beginning you teach them all you know, and then they teach you a lot... To inspire & and to be inspired. To support when the tough gets going. And your children will always be your children, no matter how old they are. And their happiness are my happiness and their sorrow is my sorrow. And you will always missed them! 

My music, photo, art and literature interest would have been less adventurous and more boring without Mimmi. She is the tech wizard of the family... To kiss, hug and give her all the love that I have is a mothers dream (at least mine).. But she puts up her boundaries... Needs time to think and have difficulties to decide.. But it always turns out to the best in the end... 

Happy Happy Birthday my dearest sweatest Mimmi!! Big Hugs