Reseminnen. | Travel memories.

mabontomic.jpg

Hej, älskar reseminnen! Ja förutom känslan, glädjen, människorna och alla fina ställen som finns lagrade i en minne eller som finns på minneskortet i datorn. Och försöker alltid köpa med mig något som gör att jag kan minnas resa vid ett senare tillfälle. Fint sätt att minnas resor man har gjort.  Köpte med mig olivolja från en vingård i Franschhoek, lite olika salter samt godis från en restaurang i Stellenbosch

Hello, I love travel memories!! Well, except for the ones that are in my memories with the feeling, the joy with all friends and all the places we visited. And trying to always buy something to bring home to prolong the memories of the trip. A really nice way to remember the travel we have done. Bought some olive oil from a vineyard in Franschhoek, some different salts and sweets from a restaurant in Stellenbosch

mabontomic.jpg

Och vi var ju tvugna att köpa gin! De har gjort det till en konstart med alla små bryggerier som gör sin egen gin. Vi blev jätteförtjusta i Musgrave, både den vanliga och den rosa (rosvatten). Och med rosa pepparkorn eller en färsk timjan- eller rosmarinkvist, kanske en skiva grapefrukt och massa is och tonic. Mums!!!

And we just had to buy gin! They have made it into an art form with all small breweries that makes their own gin. We got hooked on Musgrave, both the normal one and the pink one (Rose Water). And with pink pepper corn or fresh thyme or rosemary, a slice of grapefruit and a lot of ice and tonic, well? Can't get any better!! 

mabontomic.jpg

Tja, varför inte lite bakpulver!! Kanske får bli lite muffins framöver? 

And yes, a big jar with baking powder!! Time to start making muffins again!! 

mabontomic.jpg

Köpte grytvantar och en grytskrub från Spaza tillverkade i kåkstäderna. Fint hantverk och lite stöd till dem. Och naturligtvis handtvå och handlotion från Africology

Bought some kitchen gloves and a scrub from Spaza, made in the township areas. Nice handicraft and good support. And of course, hand soap and hand lotion from Africology

mabontomic.jpg

Dessa borstar är från Mocambique och hängde i ett träd. Och dem kunde jag inte motstå... 

And these brushes from Mocambique, couldn't resist them. They were hanging in a tree... 

mabontomic.jpg

Och naturligtvis kort, till och med julkort! Vi får väl se vem som får vad? 

Mysigt att ha hemma eller att ge bort som små presenter. Tror väl ginen tar slut först. Vad tror ni? På återhörande, Catharina

And of course, some card, even Christmas cards!! We will see who get's what?

Nice to have small things at home or to go give away! I think the gin will "disappear" first, hehe. What do you think? See you later! Ciao Catharina