Helgens läsning. | This weekends reading list.

mabontomic.jpg

Godmorgon! Nu är vi i Bosnien-i-Herzegovina och hälsar på Bojans mamma. Vi tar en snabbvisit här och åker hem på söndag igen. Ja, kort utifrån att det är ca 70 mil att köra i en riktning så lite långt, men hon är ju ensam sedan Bojans pappa gick bort i våras. Här blir det mycket att Bojans och hans mamma sitter o pratar och pratar och pratar (japp, de pratar mycket), och då det bara är på Kroatiska, då hon inte kan något annat språk, så sitter jag med och läser lite böcker. Närvarande, men ändå inte långtråkigt, då jag ändå följer med vad de pratar om, men samtidigt har jag något att göra. 

Köpte två böcker på flygplatsen i Kapstaden; Jassy Mackenzie - Bad Seeds; en deckare som utspelar sig i Johannesburg och Mohamed El Bachiri -  A Jihad for Love; muslim som förlorade sin fru i terrordådet i Bryssels tunnelbana. 

I oktober återkommer jag med recensioner på dessa samt även I Love Dick av Chris Kraus och Kaninjägaren av Lars Kepler som jag läste ut i somras. Vi hörs! Catharina

Good Morning! We are now in Bosnia-i-Herlzegovia visiting Bojan's mother. We are here for a long weekend and since she is alone since his father died earlier this year, we wanted to see her. And they talk a lot, only i Croatian since she can't talk any other language. And I want to be present, but to just sit by hour after hour after hour (yes, they talk a lot), so I sit with them and read my books. Perfect combination! 

I bought two books at the airport in Cape Town; Jassy Mackenzie - Bad Seeds;  a crime novel taken place in Johannesburg and Mohamed El Bachiri - A Jihad for Love;  a muslim who's wife died in the terror attack in Brussels underground. 

In October I will make a review of these two books as well as I Love Dick av Chris Kraus and the latest crime novel by Lars Kepler that I read in the summer. Stay tuned! See you later! Ciao Catharina