Till balkan ett par dagar. | Going to Balkan a couple of days.

Zavidovici, B-i-H, March 2017

Zavidovici, B-i-H, March 2017

Hej, idag åker vi till Bojans mamma i Bosnien-i-Herzegovina. Vi tar en kortare tur och är hemma på söndag igen. Skall bli kul att träffa henne igen. Hon är en riktigt krutgumma, men just gumma passar väl inte riktigt in på henne. Stilig som hon är. Vi hälsar också på lite annan släkt, och lite vänner när vi är där. 

Väl här, blir det mindre sociala medier, då det är begränsat med wifi. Men tar med datorn och redigerar och väljer ut bilder från vår Sydafrikaresa, främst från Durban och Kapstaden med omnejd. Så nästa vecka får ni mer fina bilder! Men har förberett lite tidsinställda inlägg, så ni behöver inte vara oroliga. Ha en fortsatt bra vecka! På återhörande! Catharina

Hello, today we are going to Bojans mother in Bosnien- i-Herzegovina, for a couple of days. Looking forward seeing her again. She is a fun, energetic lady. We will also visit some friends and relativs while we are there, as well. 

And being down there, means a social media detox since there are few places for wifi. But will bring my computer along and look through and choose photos from the rest of our South African trip; mainly Durban and Cape Town with surroundings. You will get them next week. Promise. Have made a couple of postings so you will get something to read in the meantime, no need to worry! Have a good week and see you next week! Ciao Catharina