Bröllopsdag. | Wedding Anniversary.

IMG_2410.JPG

2004-09-25 Dubrovnik! Då gifte vi oss och 13 år senare har vi det bättre än någonsin och vi bor numera tillsammans på heltid. Och vi gör det mest tillsammans, hade jag inte trott att jag skulle gilla det så mycket. Har alltid behövt mycket egentid tidigare... Bråkar vi? Ja, visst massor!! Det ingår liksom i konceptet att vara gift med en sydlänning och jag har lärt mig att det inte är farligt att bråka. Tjafsar vi? Japp, fråga mina döttrar! Men måste liksom sätta ner foten ibland... men försöker välja mina tillfällen och ibland stänger jag bara av och det han säger går in och ut... Skrattar vi tillsammans? Ja, massor!!! Njuter vi tillsammans? Ja, vi är nog experter på att njuta!! Kram Catharina

2004-09-25 Dubrovnik! Then we got married, 13 years ago, today! And we such a good time and we are living together every day, since a year. We are doing everything together, have not thought that I would like it so much! Really needed my own space before...  Are we fighting? Yes, a lot!! But that is part of being married to Balkan guy, and have learned that it is not dangerous. Are we arguing? Yes, a lot! Ask my daughters!! But have to make my point sometimes... but are trying to be more sensible and sometimes I just don't listen... Are we laughing together? Yes, a lot!! Are we enjoying life together? Yes, think we are experts on that!! Ciao Catharina

IMG_8899.JPG