Girl Power. | Girl Power.

Hej, hoppas allt är bra? Har insett att jag blir glad av all kvinnlig kraft och skaparglädje som får utlopp via sociala medier. Och hur mycket mer intressant det är att läsa om dem själva, deras idéer och deras handlingskraft än att läsa ekonominyheterna. 

Min nya spellista på Spotify har fått namnet Me, Myself & I och här sparar jag musik som jag gillar just nu, och insåg att det är mest kvinnliga artister. Bra där! Fick från min dotter Mimmi hör om Willow Smith. Riktigt bra! 

Hello, hope all is well! Have realized that I get happy and inspired by the power from all woman on social media. And so much more interesting to read their stories and how they are doing it, then reading the financial pages in the news. 

My new playlist on Spotify have received the name Me, Myself & I and here I save music I like at the moment, and realized that there are most female artists, nice!! And hear from my daughter Mimmi about Willow Smith. This song is really good! 

En ny svensk artist; Sarah Klang, som slog igenom på Way out West i Göteborg förra augusti. Riktigt bra och får lite "Anthony and the Johnson"-känsla av hennes röst, och låtar. Lyssna!!! 

And a new Swedish artist; Sara Klang. Get a little bit of Anthony and the Johnson feeling from her voice and her songs. Just listened!!! 

Images Krickelin

Images Krickelin

Har tidigare skrivit om bloggerskan och företagaren Kristin Lagerqvist som driver bloggen Krickelin. Alla hennes inlägg berör, både med oerhört vackra bilder, om hennes liv och allt vad hon gör. En sann inspiratör!! 

Have previously written about the blogger and entrepreneur Kristin Lagerqvist that runs the blog KrickelinAll her postings are too long for. She takes beautiful photos and whatever she writes about, herself, family, her business. It is so inspiring!! (All in Swedish unfortunately).

Images makersandmuse

Images makersandmuse

Och igår skrev hon om ett nytt nätverk som fem kvinnor skapat: Makers and Muse. Och jag blev så inspirerad och full av energi. Läs mer om dem på Krickelin, länk ovan. 

And yesterday she wrote about a new society created by five woman; Makers and MuseAnd I got so inspired and full of energy. Read more at Krickelin, link above. 

Image makersandmuse

Image makersandmuse

Bara att låta sig inspireras!! Och säga heja heja till alla fantastiska kvinnor där ute!! 

Och förra året? Har visst glömt bort både det ena och det andra på sistone, hehe. Men tänkte återkoppla från förra året, så ofta jag kommer ihåg. Nåväl, då snöade det i massor, jag åkte skidor och maken var riktigt riktigt dålig med sitt diskbråck. Han sov knappt, åt knappt och har ont ont ont. Jobbigt, men bra att vi var tillsammans. 

Vi ses! Ciao Catharina

Just to get inspired!!! And to say go go go to all fabulous women out there!!!

And last year? Well, have forgotten a lot of things here lately, hehe. But will try to remember, if you think it is a good idea? Anyway, last year it snowed a lot, I was skiing and Bojan was really really bad with his slipped disc. He barely slept and barely eat, and had severe pain 24/7. Really difficult, but good that we were together. 

See you!! Ciao Catharina