Duolingo. Learning German.

FullSizeRender.jpg

Hej, har precis gjort mina 15 minuters tyska lektion!! Ett av mina mål för 2018 är att lära mig bättre tyska, och fick tipset att använda appen Duolingo. Tar det helt från början och tar det sakta men säker framåt. Tyvärr finns det inte för svenska-tyska så jag fick välja engelska-tyska, men bra att få hålla hjärncellerna igång med båda språken. Har som mål att öva 15 minuter per dag, avancerad nivå! 

Hello, have just finished doing my 15 minutes German lesson!! One of my goals for 2018 is to learn better German, and got the suggestion to use the app Duolingo. I'm taking it all from beginning and moving slowly forward. Unfortunately Swedish - German was not available, so had to take English - German, but good to keep my brain cells working with both languages. My goal is to practice 15 minutes every day, advanced level! 

FullSizeRender.jpg

Detta är en helt perfekt start för mig! Det verkar finns massa övningar och lektioner i Duolingo, och allt är gratis. Då är det helt ok att få lite reklam då och då. Tschüss Catharina

This is a perfect start for me! It seems to be a lot of things to do to practice in Duolingo, and it is free. Then it is ok to get some ads now and then. Tschüss Catharina