Nästan som en skibum... | A skibum kind of day...

Flachau,, Austria January 2018

Flachau,, Austria January 2018

Hej, ja idag har det varit en riktig skibumdag. Upp tidigt för att fixa frukost till våra holländska kompisar, som bott hos oss sedan i onsdags, och sedan ut i backen allihopa för att åka skidor. Nysnö och kallt, perfekt!!! Och kul att åka med ett gäng där vi alla kör på i bra fart!! 

Hello, well today have been a real skibum kind of day. Up early to fix breakfast for our Dutch friends that have been staying here with us since Wednesday. Then off skiing, all of us! New snow and rather cold, perfect!! And fun to ski with a group where all are skiing very well!! 

Xander, Akee & Krista - our Dutch friends. 

Xander, Akee & Krista - our Dutch friends. 

Och här är våra holländska kompisar, med en lite trasig mobilkamera. Jag åkte fram till tolv och sedan var det dags att åka hem. Hemma bytte jag om och började städa huset. Våra holländska kompisar åkte hem och en ny omgång kom; Bojans kusin Ditta och hennes man Ismet tillsammans med deras slovenska vänner Borut och Tina, som vi träffade för drygt ett år sedan. 

And here are our Dutch friends, taken with damaged mobile camera. I skied until twelve and then it was time to go home. I changed and then started to clean the house. Our Dutch friends was leaving and a new gang arrived; Bojan's cousin Ditta with her husband Ismet, together with their Slovenian friends Borut and Tina, that we met a year ago. 

Our living room. 

Our living room. 

Byta sängkläder, pusta och damma sovrum samt badrum. Sedan fixa en lätt lunch och börja förbereda för middagen. Och just ja, kontollera stugorna så att de ser fina ut för nya gäster som kommer. Pust!! Så nu sitter jag i vårt fina vardagsrum med ett nytt gäng och myser. 

Change four beds, dust and clean both bedrooms and bathrooms. Then arrange an easy lunch and start preparing for dinner. And yes, also check the Chalets so they look fine for new guests arriving. Then it was time to relax a bit, with our friends, in our nice living room. 

Our new guests; Ditta, Ismet, Borut  & Tina in Hvar, Kroatia, September 2016

Our new guests; Ditta, Ismet, Borut  & Tina in Hvar, Kroatia, September 2016

Här är gänget som är här nu. Vi spenderade en vecka i september 2016 i Murter, Kroatien. Vi hade fantastiska dagar tillsammans ute på havet vår tur till Hvar kolla här och vår tur till Kornaten kolla här

Ok, det som kanske saknar för en riktigt skibumdag är kanske lite afterski och party efteråt mensparar det till en annan dag! Men det blir tidig start imorgon för skidåkning, och massa snö så offpistträning igen, ojoj. Och imorgon kommer jag med lite tips inför att du skall ha gäster. Vi börjar ju bli expert, hehe Ha en riktigt mysig lördagkväll!! Ciao Catharina

And here is the gang that is visiting us right now. We spend a week together in September 2016 in Murter, Croatia. We had fabulous days together, and we had a trip to Hvar, check it out here and a trip to Kornaten, check it out here

Ok, maybe for a prober skibum day I also need some apré ski and party afterwards, but that I will save for another day. But an early start tomorrow is for sure, and more new snow, so offpist training, o dear!!! And will tomorrow give you some tips when having guests, we are slowly being experts, hehe Have a real nice Saturday evening! Ciao Catharina