På resande fot. | Travelling.

FullSizeRender.jpg

Hej, nu är vi på resande fot de närmaste 26 timmarna. Slutmålet är Johannesburg. Eller snarare slutmålet är Nambiti Game Reserve dit vi räknar med att anlända på torsdag em.  

IMG_5806.JPG

Vår resa ser ut som följande: bil till Bischofshofen, tåg till München flygplats, flyg till Johannesburg via Dubai.  

Att ta tåg till München är smidigt men alltid lite nervöst. Har räknat med tre timmar på flygplatsen, som nu via reparationer på spåret är nere i under två. Så har för vana att alltid ta i lite extra. Vi får hoppas att det är den enda förseningen på tågresan. 

Och med förseningar mm kommer min ’nervösa’ sida fram. Är hur cool som helst tills jag inser att oj, får vi sittplatser på tåget, är tåget försenat, missar vi ev anslutning, måste vi stressa och jäkta på flygplatsen, kan det vara superlånga köer i security, får vi ett rum på hotellet mm mm Inte allt på en gång men... 

Just vid denna typ av långflygningar så kommer allt lite resfeber fram. Speciellt när det är andra flygbolag än vad jag är van med. Denna gången Emirates. Och nya destinationer: både mellanlandning i Dubai och sedan Mauritius. 

IMG_5980.JPG

Men nu så är vi på planet! Skönt! Vi hörs av i Dubai! Ett litet vykort därifrån utlovas. Ciao Catharina  

 Hello, sorry not much time for an English text since have now boarded our flight to Johannesburg via Dubai. Recommendation from our SA-friends to go this way and fly Emirates. We will see. A total travel door to door for 26 hours. Our final destination is our traditional Safari. See you tomorrow with a postcard from Dubai. Ciao Catharina