Postcard from Dubai

IMG_5984.JPG

Hej, mellanlandning i Dubai. Lite av en omväg men bra kvalitet på ekonomiklassen på flyget hos Emirates, så det är nog värt det. Dubai flygplats är också smidig; bra skyltat, lätt att orientera sig och nästan inga köer vid transfer. Tre timmars tidskillnad gör dock att man känner sig lite virrig, då flyget landade vid halv fyra. Kunde inte sluta titta på Vanderpump Rules, hehe Maken har svårt att få ihop detta med den lokala tidszonen nu när vi flyger mellan tre stycken, hehe (Flyget tar sex timmar, det avgår vid nio och vi landar vid sex, hmmm.)

Hello, in Dubai waiting for connecting flight. A bit longer (then going straight from munich to johannesburg) but probably worth it since the Economy class at Emirates are rather good. Dubai Airport is at a first glance a simple airport. Big, for sure. But no queues, good signs and easy to find things. Three hours time difference makes me feel a bit dizzy, since we landed at 3.30 am. And I couldn’t stop watching Vandepump Rules, hehe. My husband have some difficulties to understand local time zones now when we are flying between three different time zones.  ( The flight takes six hours, we leave at nine pm  and arrives at six am, hmmm)

IMG_5982.JPG

Mycket att köpa men osäker på hur billigt det är. Smidigt att få priser i USD i alla fall. Men en dyr latte från Costas blev det i alla fall. Det behövdes. Snart börjar vi boarda för flyget till Johannesburg. 

Vi åker direkt till vänner för middag så vi hörs förmodligen på torsdag. Ciao Catharina  

A lot of things to buy here but not sure how much cheaper it is, really. But good to get the prices in USD. Easier to compare then. But bought an expensive Costas latte, but totally worth it. Soon boarding for Johannesburg. 

We are going straight to friends for dinner so see you on Thursday. Ciao Catharina