Walking down the memory lane.

FullSizeRender.jpg

Hej, nu reser jag igen!! Denna gången är det nu tillsammans med mina döttrar o min fd svärmor. Och vi är på väg till Edinburgh! Båda mina fd svärföräldrar är födda och uppvuxna här. De är med andra ord tvättäkta skottar. Ovan ser mig och ex-mannen på vårt bröllop 1991, med våra skottska vänner. 

Hello, on the go again! This time for a weekend trip to Edinburgh with my daughters and ex-mother-in-law. Both my in-laws are born and raised in Edinburgh so real Scottis!!! Above a nice pic from my first marriage with all Scottis guys!!  

FullSizeRender.jpg

Och sedan hade vi en lite cermoni i Edingburgh också för äldre släktingar. Min bröllopsklänning är också köpt här. Tycker fortfarande den är fin. Och med ett riktigt fint släp till. Och tänk då är detta tidigt 90-tal när mycket var INTE minimalistiskt. 

And we had an extra cermony in Edinburgh for our old relatives. My wedding dress was also bought here. Still think it looks really nice! And consider that this was in 1991 so the fashion then was NOT low key...  

FullSizeRender.jpg

Vi har relativt mycket i Edingburgh när tjejerna var små. Svärföäldrarna hade en lägenhet (i huset där svärmor föddes) på Gilmore Place. Många mysiga minnen och umgänge med familj och vänner. Sist gång jag var här var  i slutet på 90-talet. 

We have over the years spend a lit of time here. The in-laws had an apartment here (the house were my mother-in-law was born) at Gilmore Place. A lot of nice memories. Last time I was here was in the late 90’s! 

FullSizeRender.jpg

Så nu skall vi ha en långhelg tillsammans och återse allt såsom The Edingburg Castle, The Royal Mile, Botanical Gardens mm Träffa lite vänner och kanske Fush’nChios o en afternoon tea. Mysigt skall det bli i alla fall!! Vi ses i Edingburgh!!! Ciao Catharina 

So now a long weekend together with time for sightseeing such as The Edinburgh Castle, The Royal Mile and The Botanical Garden. We will see some friends as well and eat Fish’n’Chips and some afternoon tea. Nice!!! See you in Edinburgh!! Ciao Catharina