Vy från dagens kontor. | View from todays office.

FullSizeRender.jpg

Hej, vilken fantastisk utsikt vi har från vår balkong!! Det tar typ 1 minut att gå till havet.  Här är det svalt och skönt på morgonen då vi har solen här på eftermiddag/kväll. Maken tog ett morgondopp och jag satt på balkongen med en kopp kaffe och läste min bok. Sedan gjorde han frukost och jag jobbade lite.  

Hello, this is our view from our balcony. Awesome, right? It basically takes 1 minute to go for a swim. Here the mornings are a bit cool but we have a fantastic afternoon/evening sun. Today my husband went for a swim in the morning and I sat on our balcony; read my book and drank some coffe. Then he prepared the breakfast and I worked a bit.

FullSizeRender.jpg

Dagsrutinen här är lugn morgon med frukost, träffa kompisar på ett cafe i byn och där planerar vi eftermiddagen. Har inget emot att bara relaxa här hos oss. Fina vykort eller hur? Skickar ju ett vykort till mina tjejer från alla mina resmål numera. Tänker att det är kul för dem att få lite post.

Dags att klä på sig för att gå till byn. Vi hörs! Ciao Catharina 

The daily routine is: relaxed morning with breakfast, meeting up friends for a coffee in the village and plan the rest of the day. Suits me perfect! Nice postcards, or? I’m sending one from each place I’m in to my girls. Always nice to het snaim mail.

Time to get dressed and go to the village. See you later! Ciao Catharina