Korcula, Croatia.

184e41dc71d63154196321ac76575675.jpg

Hej, hit kommer vi till lunch idag, tjohooo!! Vi skall bo i det gröna huset, som ni ser på bilden. Enkelt och med ett perfekt läge. Mysigt. Bildregn utlovas, naturligtvis! 

Hello, we will be here at lunch today, yieahha!! We will stay in the green house that you can see on the photo. A simple one but with perfect location. Nice!! Of course, will share a lot of photos with you. 

mabonttomic.JPG

Och här kommer vi att ha en "reunion" med våra Sydafrikanska vänner. Lavita och Sander, som ni ser i mitten på ovan på bilden ovan, är båda från Korcula, så extra roligt att få ta del av vad "The Locals" kan och vet. 

And here we will have a "reunion" with some of our South African friends. Lavita and Sander, in the middle of the photo above, are both from Korcula, so it will be extra fun to see and experience what the locals know. 

mabontomic.jpg

En spännande dag väntas då både Sverige och Kroatien spelar i kvartsfinalen i VM i fotboll. Heja Heja! Ha en mysig lördag! Ciao Catharina

And it will be rather exciting today when both Sweden and Croatia are playing in quarter final in the Championship in football. Have a really nice Saturday! Ciao Catharina