Postcards Mostar.

Hej, idag har vi lämnart Mostar efter ett par dagar. här. Nu styr färden mot Kroatiska ö-världen. Vi har haft fina dagar här i Mostar och har sett bl.a den berömde bron. Lite historia och fler bilder får ni i nästa vecka. Nu får ni njuta av fina bilder. Ciao Catharina     Hello, today we are leaving Mostar, really early. We are heading for the Croatian artipelago. We have had really nice days here in Mostar. And of course I wanted to see the famous bridge and ’for ed’ the rest of the group to do the same. Despite the heat! Some history and tips will come next week, until then you can just enjoy the oics. Ciao Catharina

Hej, idag har vi lämnart Mostar efter ett par dagar. här. Nu styr färden mot Kroatiska ö-världen. Vi har haft fina dagar här i Mostar och har sett bl.a den berömde bron. Lite historia och fler bilder får ni i nästa vecka. Nu får ni njuta av fina bilder. Ciao Catharina  

Hello, today we are leaving Mostar, really early. We are heading for the Croatian artipelago. We have had really nice days here in Mostar. And of course I wanted to see the famous bridge and ’for ed’ the rest of the group to do the same. Despite the heat! Some history and tips will come next week, until then you can just enjoy the oics. Ciao Catharina

FullSizeRender.jpg
IMG_4978.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_4945.JPG
FullSizeRender.jpg