På sistone... | Lately...

FullSizeRender.jpg

Hej, oj det var riktigt upp och ner ett par veckor men nu har det lugnat ner sig, lite i alla fall. Varför? Jo, maken har inte känt sig riktigt bra under en tid och jag fick äntligen iväg honom till läkaren. Efter mycket prover och mätningar kom läkaren fram till att han tror maken har hjärtsvikt, vilket absolut kan stämma då han har haft flera av dess symptom. Han har blivit undersökt, fått medicinering och han känner sig nu lite bättre, skönt. Nu mäter han sitt blodtrycket varje morgon och kväll. Vi väntar på att få tid för ultaljud för hjärtat och en 24timmars ekg. Hoppas han får tid denna vecka.

Hello, ohh last two weeks has been a bit topsy-turvy but now things are a bit more calm. Why? Well, my husband hasn't been feeling well lately. And finally I got him to go to the physician and he discovered that my husband had some kind of heart failure. Many symptoms so probably correct. He has now got some medication and he is measuring the blood pressure every morning and night. Now we are waiting for an ultra sound for the heart and a 24 hours ekg. Hopefully we will get time for this this week. 

mabontomic.jpg

Så nu börjar vi lite träna, igen, efter uppehåll vårt uppehåll. Här är det fortfarande varmt och skönt vi fortsätter att njuta av sommaren. Och det blir en kombination av styrketräning på gymmet, när det regnar, och cykling när det är soligt. Och just cykling är så perfekt och jag har kommit på att jag verkligen ÄLSKAR cykling. Vacker natur, frisk luft och kroppen som får arbeta. Perfekt!! 

So now we are slowly starting our fitness training again, after taking it rather easy, during the summer. Here it is still nice weather and we are still enjoying the summer. So we will do a combination between time at the gym (when rain) and take the opportunity to maximize the time at our bikes (when sun). And I really LOVE biking!! Beautiful nature, fresh air and the body working. Perfect!! 

mabontomic.jpg

Och målet med höstens träning? Tja, det är ju ganska så enkelt!! Stark och frisk inför den stundande vintersäsongen. En hel låååång säsong med skidåkning här i alperna. Härligt!!

Men som sagt, vi njuter fortfarande av att det är sommar. Just nu har vi snöat in på att äta Magnum glass, hehe. Det blir en varje kväll, nästan. Ojoj, inget bra! Idag köpte vi ett nytt packet, men efter det så får det vara nog. Eller?

And the goal for the training for this autumn? Well, not to difficult to guess, right? Being fit and strong for the upcoming winter season. A long long winter season here in the Alps. Lovely!!!

And as I said, we are still enjoying the summer. At the moment we can't get enough of Magnum ice cream, hehe We are eating one, every night, almost. Oh dear!! Not good. We bought a new box full with ice cream today... But that will be the last one. Or??

mabontomic.jpg

Idag blir det regn (= fitness) och resten av veckan blir det cykling. Vi tar det lite lugnt, för makens skull, men vi måste ju jobba bort kalorierna från våra glassar, eller hur? Ovan världens bästa undertröja att cykla i. Den transporterar bort svetten helt och hållet. Helt otroligt! 

And today it will be rain (=fitness) and the rest of the week a trip on the bike everyday. We are still taking it a bit easy, for the sake of my husband, but we need to work of the calories from the ice cream, right? Above a photo on the best underwear that exist for biking. Transports the sweat away completely. 

FullSizeRender.jpg

Och igår återupptog jag min "Every Damn Day" Summer List, vilket också känns bra. Tog ju semester från det mesta i juli, vilket var bra för min motivation och skönt att växla mellan rutiner. 

And yesterday I started with my  "Every Damn Day" Summer List which feels very good. I did take some vacation from it all in July and skipped most of it.  Really good for my motivation and to change the routines a bit. 

FullSizeRender.jpg

Och visst ser det fint ut på golfklubben i Radstadt? Vi cyklar igenom själva golfplatsen när vi cyklar till Untertauerna. Så vacker!! Vi känner oss sugna på att prova på... kanske kanske... Vi ses! Ciao Catharina

And doesn't it look really nice at the golf club in Radstadt? We are passing by there on when we are taking our bikes to Untertaurn. So beautiful! And we are talking about starting to play... well, you never know. See you! Ciao Catharina