Canterbury Shaker Village.

Black Oval Box & Napkin Ring Painted

Black Oval Box & Napkin Ring Painted

Hej, nu är det måndag igen (och inte många kvar detta året) och jag börjar att acklimatisera mig till alplivet. Annan rytm, lite annat sätt att leva och mycket frisk luft gör att allt går lite långsammare för tillfället. Vårt hus ligger på nästan 1.000 m.ö.h så det påverkar också. Men jätteglad över att vara här!!! 

Nämnde ju i ett av mina inlägg från USA-resan för drygt två veckor sedan att jag älskar att köpa hem saker som jag sedan använder i vardagen. I detta inlägg tänkte jag visa vad jag köpte när vi var på besök i Cantebury Shaker Village (läs om mitt inlägg här). 

Hello again, Monday again (not many left this year) and I'm starting to get use to the daily life here in the Alps. Another rythm,  a little bit different way to live and a lot a lot of fresh air makes me move a bit slow at the moment. Also the fact that our house in approx 1.000 meter above sea level also affects me. But so happy to be here!!!

Mentioned in one of the postings from my US travel a couple of weeks ago, is that I love to buy home things that I can enjoy back home and think about my different travel. In this posting I'm showing you what I bought in Canterbury Shaker Village (read about my posting here). 

Cherry Oval Box size 3 & Toast Tong

Cherry Oval Box size 3 & Toast Tong

Kunde ju inte köpa med någon av deras stolar, haha så det blev dessa fina askar, som de är berömda för. Och jag är också en sådan som stoppar ner kniven i brödrosten, så min döttrar tyckte att jag skulle köpa en brödtång, så så blev det. 

Couldn't buy any of the chairs, haha so bought these nine boxes, which they are famous for. And I'm also now and then putting the knife in the toaster, so my daughters thought it was a good idea to buy a toaster tong in wood. 

Mini Whisk Black & Pot Scrubbers

Mini Whisk Black & Pot Scrubbers

Borsta bort smulor och skrubba kastruller kan man göra miljövänligt med dessa borstar! 

A environmental friendly way to clean with the whisk and the scrubber! 

mabontomic.jpg

Fina vackra föremål som jag kommer att använda ofta. Kan det blir bättre? Vi hörs av senare i veckan! Catharina

Beautiful things that I will use a lot! Can't be any better, right! See you later this week! Ciao Catharina