Snow. Sun. Blue Skyes.

Waldweg, Flachau 2016

Hej, nu är det tomt i huset! Familjen åkte hem nu på morgonen. Det är så mysigt att ha alla här och vi njuter av att vara tillsammans. Vi skulle ha kompisar från Kroatien hos oss över nyår, men vi ställde in då maken fortfarande är sjuk. Svårt & tråkigt beslut, men tyvärr helt rätt. Nu blir det vara vi två. Mysigt ändå, får jag säga...

Hello again! Now it is empty in the house. The family went back home this morning. It is so nice to have everyone here!! We were going to have friends from Croatia coming this afternoon to celebrate New Years with us, but since my husband is still sick, we unfortunately needed to cancel. Sad but necessary decision. Now it will only be the two of us, rather ok, actually!! We will invite our friends for another week-end, and make up for this cancellation... 

Waldweg, Flachau 2016

Efter en mysig frukost men färskpressad juice, äggröra och gott bröd åkte de iväg till Salzburgs flygplats. Jag städade köket & vardagsrummet. Sedan tog jag och maken en mysig promenad i skogen bredvid oss. Min favoritsträcka här. Så vackert! 

After a really nice breakfast with freshly squeezed juice and scramble eggs the family went off to Salzburgs airport. After cleaning the the kitchen and living room my husband and me took a walk. We have a beautiful path, just around the corner, in the wood which I love to walk. You can make it as short or as long as you want... 

mabontomic.jpg

Vädret blir inte bättre än så här; snö, sol, blå himmel och imorse -15 men nu -2 grader. 

Absolutely divine weather today and for the next four days! 

Waldweg, Flachau 2016

#nofilterneeded

mabontomic.jpg

Här ser ni en bild från vår tomt ut över backen, som ni ser verkligen ski-in&ski-out!! Därnere ser ni köerna till kabinbanan. Den kommande veckan är den mest populära på hela året, så MYCKET folk i backarna... 

Here you can see a photo from our garden, overlooking the slope. It is a true skiin&ski-out location!!! You can also see all the people waiting for the cabine to go up the hill. This coming week is the most popular the whole season. 

upload.jpg

Uppe i backarna är vyn så vacker. Planerar att åka skidor själv imorgon innan backarna fylls med alla turister, typ mellan 8.30 - 10.00. Återkommer imorgon med mina nyårslöften. Vi ses då, eller hur? Hejdå, Catharina

View from the top! Planning to go skiing tomorrow alone before the slopes gets too busy; i.e. between 8.30 - 10.00. Will be back tomorrow with my New Years resolution!! See you then! Ciao Catharina