Bloggar som inspirerar. | Blogs that inspires.

My kitchen window, Flachau 2017

My kitchen window, Flachau 2017

Hejsan, fredag igen! Denna veckan har flugit iväg. Idag har jag tränat på morgonen och sitter nu och jobbar med ett par inredningsprojekt. Kul! Jag hade ju sex månadersjubileum igår med min blogg och tänkte idag skriva om de bloggar som inspirerade mig att sätta igång och som inspirerar mig fortsättningsvis. Jag växlar lite över tid men är relativt stabil. Det tar tid att läsa alla men inspirerar så mycket så kan inte låta bli och genom Bloglovin är det enkelt att följa inläggen. Så här kommer ett litet gäng. Återkommer med ett annat inlägg om alla inredningsbloggar som jag följer. De tre första har en speciell plats i mitt blogghjärta! Och helt fantastiskt med så mycket GIRL POWER!!! 

Alexandra Mabon

Den som fick mig att starta blogga var min äldsta dotter Alexandra och hennes blogg Alexandra. Hennes sätt att skriva och ta stämningsfulla bilder var min största inspiration till att starta min blogg. 

@mycasa

Bloggvärlden består mycket av unga tjejer och när jag läste Åsa Myrbergs @mycasa förstod jag att här var det någon i min egen ålder som både tar fantastiska bilder och inspirerar med sitt fokus på inredning men också delar med sig av livets upp och nergångar på ett fint och balanserat sätt. 

GOOP - Gwyneth Paltrow

Började följa hennes nyhetsbrev för många år sedan och har använt hennes reseguider både i New York och i London. Skriver djuplodande om allt som berör oss kvinnor och lyckas fånga in ett stort åldersspann med mode, inredning, motion och mat. Många inspirerande och tankeväckande artiklar där man även inkluderar forskning inom olika områden såsom mat, hälsa, åldrande mm mm

Tjejer med fart i | Girl power: 

Petra Tungården - full fart och alltid saker på gång. Nästan så att det blir lite mycket ibland men hon är ett energiknippe, utan dess like. 

Isabella Löwengrip - mao Blondinbella, men det namnet håller hon på att fasa ut. Hon är helt otrolig, ett helt annat fokus än Petra Tungården men så klok och helt fantastiskt duktig enterpenör. Och småbarnsmamma och fru! Och även här, vilken energi!! 

Valerie Aflalo - en duktig designer som även hon är småbarnsmamma och alltid med massa saker på gång. Gillar hennes sätt att skriva och dela med sig av sitt liv. Även hon full av energi! 

Och tänkvärda bloggar / Blogs that makes you think a bit more: 

Food Pharmacy - en blogg om tarmfloror, snälla bakterier och forskning. Intressant att läsa även fast jag inte riktigt lagar den typen av mat. Men de fick mig idag att köpa kanel från Ceylon, istället för vanlig kanel, som jag älskar att blanda i mitt kaffe när jag brygger det på morgonen. Även mitt intresse för kefir, surkål och surdegsbröd angränsar väl bra till deras tankar. 

Therese Mabon - min svägerska skriver tänkvärda inlägg som får mig att fundera, reflektera samt vrida på sanningar. 

Made by Mary - ny för mig men hon får mig att tänka till. Och hon inspirerar i massor också. 

Så som ni ser har jag fullt upp med att följa dessa bloggar men har ju tid här nere i Flachau när maken vill titta på sport på tyska, hehe. Vi sitter ju tillsammans i tv-soffan och myser ändå. Ha en bra dag så hörs vi snart. Hejdå! Catharina

Good Afternoon! This week has really been flying, and it's already Friday. I started the day at the Fitness Studio and now I'm working with my two interior design projects. Exciting! This posting is about the blogs that I follow and inspires me. However, they are all in Swedish, except two, so I will not translate more than the headlines, see above. I will have another posting with my favourite Interior Design blogs in a week or two. You can still hover over the names and check the blogs out. And think about how much GIRL POWER there are here!! Amazing!! Have a really nice and day and see you in the week-end! Ciao Catharina