När dagen gryr i alperna. | When the day dawns in the Alps.

mabontomic.jpg

Godmorgon, hade inte tänkt att ha ett inlägg idag också men det är så vacker att se hur morgonen gryr från vårt köksfönster, och ville dela detta med Er. Kabinbanan över skidpisten börjar gå vid kvart i åtta, men pisterna öppnar inte förrän halv nio.  Här ser ni utsikten bort mot dalen. 

Good Morning, had not planned to have a posting today but it was so beautiful to see the day dawn this morning from our kitchen window, and I wanted to share this with you. They start to run the cabelway quarter to eight but the lifts open at eight thirty. And here you can see the view over the valley. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Och till slut är hela dalen fylld av sol och "vår" backe är full av skidåkare! Ha en fin dag! Catharina

And finally the whole valley are covered with sun and "our" slope is full of skiiers!! Have a nice day! Ciao Catharina