No cold anymore, ever.

mabontomic.jpg

Godmorgon, nu börjar året på riktigt efter ledigheterna. Och med det kommer också förkylningarna som brev på posten (fast det uttrycket kan man väl snart inte använda längre för man får ju inte mycket post längre...). 

Jag har världens bästa tips; kombinera en tablett vardera av c-vitamin, L-lycin och e-vitamin och ta varje dag! Jag började med detta för snart fem år sedan och har varit förkyld maximum två gånger sedan dess (& jag får generellt sett alla förkylningar mm mm). Förra vintern började min man ta dessa också och han har inte haft en förkylning sedan dess. 

Good Morning!! Now the year begins for real after the holidays. And then the cold comes as it was programmed! 

I have a really good tip; combine a tablet of c-vitamin, L-lycine and e-vitamin and take it every day! I started with this remedy five years ago and I have had a cold maximum twice since then. Last winter my husband also started with this and he hasn't have a cold either since then!! 

mabontomic.jpg

Jag fick detta rekommenderad av min fd kollega, numera käre vän Anne Madden från Australien. Hon hade fått den rekommendation av sin doktor. Vi hade träffats regelbundet under våren och varje gång var jag sååå förkyld. Jag jobbade då i både Stockholm o Frankfurt och flög varje vecka, och blev förmodligen smittad (gång på gång) på planen fram och tillbaka. Vi hade ännu ett internationellt möte, i Stockholm denna gången, och då gav hon mig denna dunderkuren och sa, nu blir du aldrig mer förkyld! Och det stämde!!  

Börja du med!! (OBS Kolla RDI för respektive vitamin. Den är olika för män & kvinnor). Catharina

I got this recommendation from my former colleague, now a dear friend, Anne Madden from Australia. She has got it from her physican. We had meet on a regular basis during the spring that year and every time I had a really really bad cold. I was then working in both Stockholm and Frankfurt and was flying every week, and probably got the cold while flying. We had yet another International meeting, this time in Stockholm, and she gave me this combo of tablets and said; now you will never have a cold anymore. And it is true!!

So start with this you too!! (NB check the RDI for each tablet. It is different for woman and men). Ciao Catharina