Att leva i nuet. | To live in the moment.

IMG_2980.JPG

Godmorgon, har vaknat upp till denna utsikten varje morgon o med havets brus. Fönster o dörrar är öppna, hela nätterna o vi har ett vackert myggnät runt vår vackra säng. Denna morgon med soluppgång.  Sista morgonen här! 

Good Morning, woke up with this  view the whole week from our bed and with the sound of the ocean. All doors and windows open the whole night and we have a beautiful mosqito net around our bed.  And with sun rise this morning! Last morning here!  

IMG_2985.JPG

Så vackert och det blev en powewalk längs stranden.  

So beautiful and a last power walk along the beach! 

IMG_2981.JPG

Sedan blev det en snabb dusch och frukost med en fantastisk utsikt över havet. Vi var helt ensamma då vi var uppe tidigt o alla andra låg och sov.  

Then a fast shower and breakfast with a fantastic view over the sea. We where completely alone since we where up early. 

IMG_2974.JPG

Mums! 

Yummy!!  

IMG_2994.JPG

Och nu är vi på först av dagens alla flygplatser på väg hem. Det tog två timmar o kaos vid färjan. Från Mombasa till Nairobi, sedan Abu Dabi o sedan Munchen, där vi landar sju imorgon bitti.  

Och just ja, har levt i nuet o njutit till 1000%!! Har inte ens sett det som att jag har loggat ut från sociala medier. Det blev bara helt naturligt!! Vi ses! Catharina  

And now we are on the first one of all the airports. It took us two hours to come here with caos at the ferry. We are flying from mombasa to Nairobi, then to Abu Dabu onwards to Munich, where we will land at 7am tomorrow morning.  

And yes, have lived in the moment this past week to 1000%. Haven't even thought about the fact that I have logged out from social media. It just came naturally, and that is so fantastic! See you!! Ciao Catharina