En dag i lugn och ro. | In need for a quiet day.

ade42c5879ff9c8be55d6e7dc7782097.jpg

Hej, efter att vi ätit en god frukost tillsammans med ex-svärföräldrar och sällskap var det dags för dem att åka vidare norrut. Och efter att ha städat undan så gick luften ur både mig och maken. De senaste tio dagarna, ja egentligen hela september,  har det varit intensiv när det gäller att både resor och umgänge med både familj och vänner. Och från nästa tisdag och resten av oktober ser det likadant ut, mer om det lite längre fram, så vi behövde bara lugn och ro en hel dag. Att inte prata och inte göra många knop. Vi läste, tittade på tv och bara vilade. Sen eftermiddag blev det en tur till träningsstudion, vilket var skönt.  Men imorgon är vi på gång igen. Ser ut att bli strålande sol så en tur med våra mountainbikes och kanske lite yoga här hemma med min kompis Mona. Men skönt att tillåta sig en dag som denna! 

Och imorgon blir det mer från vår Sydafrika-resa. Har ju en hel massa att dela med mig av. Får se vad det blir, kanske Durban, Mocambique eller kanske Kapstaden. Vi ses! Catharina

PS Och kul att en av mina följare, som är återkommande gäst i våra stugor, sa så snälla saker om min blogg. Tack Miriam!! 

Hello, after a good breakfast together with ex-parents-in-law and company it was time for them to continue their travel up north. And after cleaning up, both Bojan and I lost all our energy. And the last 10 days, well actually the whole of September, have been really intense with both traveling and having a super duper time with friends and family. And it looks the same for the rest of this month as well, more about this later, so we really needed a day to do nothing. We didn't talk, we didn't do anything except for relaxing, reading and watching tv. Late afternoon we went to the fitness studio, which felt really good. But tomorrow we are back in business again! A tour on our mountain bikes because the weather will be really nice and maybe some yoga with my friend Mona, in the evening. 

And some more postings from our trip to South Africa are coming up. Not sure yet on the content but maybe Durban, or maybe Mocambique or maybe Cape Town. We'll see! Ciao Catharina

NB And also so happy for the kind words I got from one of my follower, also a recurring guest in our Chalet, about the inspiration that she get's from my blog. Thank you so much, Miriam!!