En fantastisk höstdag. | A fabulous autumn day.

FullSizeRender.jpg

Hej, idag flög dagen iväg med att ansöka om visum, betala räkningar och fixa bokföring men var ju tvungen att ta en tur i det vackra höstvädret med våra mountainbikes. Det blev 25 km och lite tufft var det efter vårt träningsuppehåll i september. Men orken fylldes på av de vackra omgivningarna. Nu gäller de att utyttja de vackra dagar till cykling. 

Hi, the day just flew by with trying to apply for visa, bills and bookkeeping but took a tour at lunch in this beautiful weather. We cycled 25 k and it was a bit tough after not training properly for a while. But it was so beautiful, and to just breath the clear air and see the surroundings, so it filled me with energy and power.  Now it is time to use the bike as much as possible before the snow comes. 

FullSizeRender.jpg

Det lär bli kallt väder och regn, och kanske lite snö i helgen. Men kan ju alltid klä på mig lite mer och ge mig ut på en runda själv. Maken vill helst ha det torrt och soligt när han cyklar. Men nu är i vilket fall som helst träningssäsongen i gång, även fast det kommer att bli några uppehåll, men inte så långa så med ett bra träningsprogram så kommer jag att både fixa och maxa min träning inför vintern. 

The weather forecast says rain and cold weather, even snow in the weekend. But you can always put more things on and go out for a drive anyway. My husband wants to have nice weather and sun when he goes cycling. And now my training season has started, with a couple of breaks but they are not too long, so with a good fitness program, I will be able to have the continuity which is important to maximie my training before the winter arrives. 

FullSizeRender.jpg

Nu skall jag välja och redigera bilder från vår Sydafrikaresa. Vi ses imorgon! Ciao Catharina

Now I will choose photos from our South African trip. See you tomorrow!! Ciao Catharina