Dan före dan före dan... | Two days before X-mas.

3390b0480a1d8cd11b3d5c65add8c3d5.jpg

Hej, ville passa på att önska Er alla en riktigt God Jul redan nu!!  Våra stugor är nu julfixade och imorgon blir det fix i vårt hus med dekorationer och julbak. Hade tänkt lite tidigare i år men å andra sidan har jag hela dagen imorgon att bara fixa, i min egen takt. Precis som det skall vara! Jag fortsätter att vara aktiv här på bloggen så glad om ni fortsätter att kika in. 

Hello, just wanted to wish you all a Very Merry X-mas already now!!! Our chalets are now ready for X-mas and guests and tomorrow I will decorate our house and bake some cakes. Were planning to do it earlier but on the other hand I have the whole day tomorrow, without any stress, so it can't be any better, right? I will continue to be active here on the blog, so happy if you have time to visit "me". 

mabontomic.jpg

Efter skidåkningen och en champagnelunch i backen planerar jag och maken att bara mysa hemma vid öppna brasan och lite god mat. Jag tänkte sätta på mig min röda klänning som jag köpte till bröllopet i Kenya, kolla här, om du missade de/-t inlägget. 

After skiing and champagne lunch in the slope we are planning to just relax at home by the open fire. I will put on my read dress that I bought for the wedding in Kenya, check it out here, if you have missed it. 

mabontomic.jpg

Och blir maken kinkig, ja då vänder jag honom bara ryggen, hehe Men det får man hoppas att jag inte behöver eller hur? Ha en fortsatt bra kväll! Vi hörs! Ciao Catharina

And if my husband is crancy, well then I will just my back to him, hehe But hopefully that will not happen.  Have a nice evening! See you later1 Ciao Catharina