Gott Nytt År. | Happy New Year.

View from our living room window, Flachau 2017

View from our living room window, Flachau 2017

Gott Nytt År på Er!!! Här har vi haft en riktigt mysig dag hittills med god frukost med tända ljus, tidigt då vi ville vara ute i pisten senast halv nio. Min tjejer har nu kommit så nu myser vi för fullt! 

Happy New Year to you!!! Here we do have a very nice day, so far!! We have had a really nice breakfast, early since we wanted to be out in the slopes by 8.30 at the latest. My girls has now arrived so we are having a super duper time!! 

Me, Mimmi & Gaby in Flachau, 2017

Me, Mimmi & Gaby in Flachau, 2017

Här tar vi en paus i backen. Igår var det minus 10 och plus 6, soligt så skönt med en kaffe i solen. 

Here we are taking a break in the slope. Yesterday minus 10 and today is plus 6, but nice to take a coffee in the sun. 

Gaby in the ski slope, Flachau 2017

Gaby in the ski slope, Flachau 2017

Nu skall vi börja göra iordning för kvällen middag med fyrverkeri som avslutning. Vi har fin utsikt från vårt hus så skall försöka ta lite bilder och fånga skådespelet. Ha en riktigt fint avslut på 2017 så ses vi nästa år!! Ciao Catharina

Now we will start preparing the dinner for tonight with fireworks at 24.00. We do have a very nice view of it all over the village and will try to catch some of it on camera. Have a really nice finish of 2017 and then we see each other next year!! Ciao Catharina