Den blå timman. | The Blue Hour.

mabontomic.jpg

Hej, idag blir det lite mer bilder än ord. Tog en promenad upp för "vår" väg; Griessenkarweg när den blå timman inföll. Så vackert! Och uppför berget så bra motion, och en standardtur från och med nu. Tänkte promenera lite olika tider på dagen och fota i olika ljus.

Hello, today some photos from my walk this afternoon along "my" street Griessenkarweg, during the blue hour. So beautiful! And walking up the mountain is really good exercise, and will from now on be a standard a couple of times a week, at different times during the day with different lights. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Och på väg ner fick jag denna fina bild över min lilla  fina by Flachau! Ha en bra mellandagsdagskväll! På återhörande! Ciao Catharina

And on the way down I got this nice photo of my little nice village Flachau! Have a good in between day evening :) See you later! Ciao Catharina