Stockholm Furniture & Light Fair 2017.

 Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

Godkväll! Var på Stockholm Furniture & Light Fair i fredags. Första gången jag var på en inredningsmässa. Mina tidigare mässor har varit med jobbet och då kollade jag in nya psykologiska test från olika förlag, så TOTALT annorlunda. Det jag dock lärde mig är att hitta en bra system för att täcka alla montrar, så snabbt och effektivt som möjligt. Stockholmsmässan är ju inte sååå stor så gjorde ett bra jobb och lyckades täcka in mässan och de flesta montrar på 4 timmar. Plockade massa broschyrer och kataloger så sista timman, var TUNG! Mycket fint och mycket inspiration!! Tog massa bilder och nedan följer en bildsvit. Hoppas att det inspirerar!!! 

Good evening! Visited Stockholm Furniture & Light Fair on Friday. First time I was on this kind of fair. All my previous experience is from work, reviewing and exploring new psychology tests from different publishers, so TOTALLY different. However, learned how to find walk up and down the aisles in the most effective way. And Stockholmmässan is not too big, so managed to see basically everything in +4 hours. Picked up a lot of brochures and catalogs, so the last our was HEAVY!! A lot of very nice things and a lot of inspiration!!! Took a lot of photos so here is a summary. Hope it inspires you!! 

 Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

 Moller/Rothe

Moller/Rothe

 Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

 Kinnasand

Kinnasand

 Kinnasand

Kinnasand

 Lavitta

Lavitta

 Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

 Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

 Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

 OFFECO

OFFECO

 ege

ege

 SVENSKT/KONST/HANTVERK

SVENSKT/KONST/HANTVERK

 Fjordfiesta

Fjordfiesta

 Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen

 Adea

Adea

 Adea

Adea

mabontomic.jpg
 Flos

Flos

 Kasthall

Kasthall

 Republic of Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen

 Fogia

Fogia

 HANDVÄRK

HANDVÄRK

 Gubi

Gubi

 Hay

Hay

 Massproduction

Massproduction

 Tom Dixon

Tom Dixon

 Byarums Bruk

Byarums Bruk

 Some nice dudes...

Some nice dudes...

 Bargi

Bargi

 Me in a Gubi mirror

Me in a Gubi mirror

Och så här såg jag ut! Vi hörs imorgon! Catharina

And this is me, taking photos! See you tomorrow! Ciao Catharina