Stockholm Furniture & Light Fair 2017.

Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

Godkväll! Var på Stockholm Furniture & Light Fair i fredags. Första gången jag var på en inredningsmässa. Mina tidigare mässor har varit med jobbet och då kollade jag in nya psykologiska test från olika förlag, så TOTALT annorlunda. Det jag dock lärde mig är att hitta en bra system för att täcka alla montrar, så snabbt och effektivt som möjligt. Stockholmsmässan är ju inte sååå stor så gjorde ett bra jobb och lyckades täcka in mässan och de flesta montrar på 4 timmar. Plockade massa broschyrer och kataloger så sista timman, var TUNG! Mycket fint och mycket inspiration!! Tog massa bilder och nedan följer en bildsvit. Hoppas att det inspirerar!!! 

Good evening! Visited Stockholm Furniture & Light Fair on Friday. First time I was on this kind of fair. All my previous experience is from work, reviewing and exploring new psychology tests from different publishers, so TOTALLY different. However, learned how to find walk up and down the aisles in the most effective way. And Stockholmmässan is not too big, so managed to see basically everything in +4 hours. Picked up a lot of brochures and catalogs, so the last our was HEAVY!! A lot of very nice things and a lot of inspiration!!! Took a lot of photos so here is a summary. Hope it inspires you!! 

Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

Moller/Rothe

Moller/Rothe

Örsjö Belysning

Örsjö Belysning

Kinnasand

Kinnasand

Kinnasand

Kinnasand

Lavitta

Lavitta

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

Trend Exhibition 17/18 by Lotta Agaton

OFFECO

OFFECO

ege

ege

SVENSKT/KONST/HANTVERK

SVENSKT/KONST/HANTVERK

Fjordfiesta

Fjordfiesta

Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen

Adea

Adea

Adea

Adea

mabontomic.jpg
Flos

Flos

Kasthall

Kasthall

Republic of Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen

Fogia

Fogia

HANDVÄRK

HANDVÄRK

Gubi

Gubi

Hay

Hay

Massproduction

Massproduction

Tom Dixon

Tom Dixon

Byarums Bruk

Byarums Bruk

Some nice dudes...

Some nice dudes...

Bargi

Bargi

Me in a Gubi mirror

Me in a Gubi mirror

Och så här såg jag ut! Vi hörs imorgon! Catharina

And this is me, taking photos! See you tomorrow! Ciao Catharina